Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: طبق بخشنامه ای که ایران خودرو در 9 صفحه نگارش و بر روی سایت فروش اینترنتی خود قرار داده است، چنانچه افرادی که در قرعه کشی فروش فوق العاده خودرو برنده می شوند، طی 48 ساعت نتوانند وجه خودرو را به حساب این شرکت واریز کنند تا دوسال از شرکت در مراحل بعدی فروش فوق العاده محروم خواهند شد. این موضوع در حالی در بخشنامه ایران خودرو لحاظ شده که تاکنون اطلاع رسانی مستقیمی در خصوص آن به ویژه در ضوابط اعلام شده از سوی وزارت صنعت صورت نگرفته و کمیته خودرو نیز چنین مسئله ای را مصوب نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اخبار اقتصادی- علاوه بر ایران خودرو ، موضوع محرومیت 2 ساله در بخشنامه سایپا هم مشاهده می شود. البته سایپا تنها به محرومیت از شرکت افراد در فروش فوق العاده بسنده نکرده و این محرومیت را به طور کلی برای حضور در هر نوع خرید خودرو از کارخانه لحاظ کرده است.



* ضابطه‌های که مصوبه وزارت صنعت را ندارد

در این مورد یک مقام آگاه در وزارت صنعت گفت: چنین موضوعی جزء مصوبات کمیته خودرو نبوده و محرومیتی برای افرادی که قادر به خرید خودرو نباشند، تعیین نشده است.

وی با بیان اینکه وزارت صنعت مخالف اعمال چنین محدودیت هایی است، افزود: مصوبات کمیته خودرو ، مبنای فروش فوق العاده خودروها است و ضوابط فروش خودرو در کمیته خودرو با حضور سرپرست وزارت صنعت، معاون دادستانی و معاون سازمان بازرسی کل کشور مصوب شده است.

به این ترتیب محدودیت ذکر شده در بخشنامه ایران خودرو و سایپا ماهیت اجرایی ندارد.

* بخشنامه‌هایی که به روز نشد

البته در کنار این مسئله، الزام به ارائه چک صیادی در زمان ثبت نام نیز در بخشنامه فروش ایران خودرو به چشم می خورد و این در حالی است که بنا بر دستور مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، شرط ارائه چک صیادی در مرحله ثبت نام حذف شده است.

همچنین در بخشنامه ایران خودرو بندهایی مبنی بر پرداخت 50 درصد قیمت خودرو پیش از قرعه کشی آورده شده در حالی که به دستور سرپرست وزارت صنعت هیچ پیش پرداختی از متقاضیان برای حضور در فرآیند قرعه کشی نباید مطالبه شود.

گویی بخشنامه خودروسازان بر اساس ضوابط اعلامی وزارت صنعت به روز نشده است و خودروسازان همان ضوابط قبلی را برای فروش فوری خودرو اعلام کرده‌اند.

مدرس خیابانی در این مورد گفته بود: خودروسازان حق دریافت هیچگونه وجهی از متقاضیان جهت حضور در قرعه‌کشی را نخواهند داشت.

به این ترتیب ظاهراً اراده ای در شرکت های خودروساز برای مانع تراشی بر سر راه ثبت نام کنندگان خرید خودرو وجود دارد وگرنه جدای از گنجاندن محدودیت هایی مغایر با مصوبه کمیته خودرو، به روز رسانی یک بخشنامه فروش در مجموعه های بزرگی مانند ایران خودرو و سایپا (بدون لحاظ کردن چک صیادی و پیش پرداخت 50 درصد)کار سختی نخواهد بود.


منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: خودرو ثبت نام خودرو ایران خودرو سایپا قرعه کشی خودرو صراط نیوز ایران خودرو کمیته خودرو وزارت صنعت قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۴۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • محصولات خودروسازان شهر بم زیر آب رفت!
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید